Skadevi cup

Som ni kanske vet så är jag just nu på cup, de har inte alls gått bra som jag skulle tro. Menmen, jag älskar laget oavsett. Förlorade åttondels finalen på straffar vilket sög.
Ligger nu och har ont i hela kroppen, sträckt ljumsken, samt lårkaka och även en svullen fot. Inte alls mina dagar denna cupen. Bara tagga till nu till gothia cup med 96;orna.
/Emily

 

 


Sovmorgon, städning och shopping

Hade min första sovmorgon på hela sommarlovet idag. Kändes otroligt skönt att kunna stiga upp ur sängen först runt två tiden. Emily har åkt iväg på cup och många av mina andra vänner är också borta så under förmiddagen passade jag på att städa mitt rum innan jag och Hanna åkte in till Göteborg. Fick köpt tre par nya shorts och åt även god middag på jensens. Imorgon skall jag iväg till smögen med Mikael! Uppdaterar senare.

 


Rörig blogg

Hejsan! Just nu sitter jag här och försöker göra någonting åt våran bloggdesign. Går verkligen inte bra och att klockan är såppas mycket att jag skall vara hemma om mindre än en kvart och det gör inte saken bättre. Emily håller på att springa runt överallt i hennes hus. Hon insåg precis att det kanske var dags att börja packa, tanken på att hon åker till skadevi cup om cirka sex timmar. Smart tjej som alltid tar hand om saker i sista sekund.